Çukurova İlkokulu

Vizyon: Koşulsuz sevgiyle, evrensel bilgiye ulaşan bir kurum olmak.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ EKO OKUL OKULLARDA ORMAN ADANA OKUYOR HAYATA İYİ BAKARIZ

WEB - https://cukurovailkokulu.meb.k12.tr

Adres - YÜZÜNCÜYIL MAH. 85090 SK. NO 5 İÇ KAPI NO 1 ÇUKUROVA / ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Adana´nın kuzeyinde 100. Yıl mahallesinde yer almaktadır. Polis Kriminal Merkezinin kuzey batısında bulunmaktadır.

Adres - YÜZÜNCÜYIL MAH. 85090 SK. NO 5 İÇ KAPI NO 1 ÇUKUROVA / ADANA

Ulaşım Şehir içi kuzey Adana bölgesine çalışan Büyükşehir belediye otobüsleri, halk otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez Çukurova ilçesindedir.